joi, 9 iulie 2009

Securitate, Voiculescu si mafie politica

In politica, daca mai era nevoie sa punctez si eu, se zice ca trebuie sa fii curva, prostituata, ca sa razbesti, sa te mentii in top. Nu se specifica ce fel de prostituata: de lux, de bulevard central, de cartier, de centura. Cu "peste" sau pe cont
propriu. La "bordeluri politice" cu carte de munca si certificat medico-legal la zi, avand masina cu bodyguard la scara. Si, ultima varianta - sechestrata de samsarii de carne vie parlamentara.
Pornind de la acest postulat, Dan Voiculescu este si el o prostituata politica. De lux, caci traieste in opulenta oferita de milioanele de euro CRESCENT, la bordelul politic PC, pe post de matroana-fondatoare, uneori fiind "peste" pentru liderii sai de partid cum sunt Daniela Popa, Silvia Ciornei, Lia Ardeleanu, Sergiu Andon, Bogdan Ciuca, Sabin Cutas etc.
Ivit in jungla parlamentarilor din verdele conturilor lui Ceausescu, Dan Voiculescu este curva politica ideala a Securitatii. Las, incapabil sa accepte trecutul sau de informator scos la lumina de CNSAS - care ne-a demonstrat legaturile trainice dintre Secu si Voiculescu - "Pestele Felix" a raspuns cu un miorlait de martan de tomberon la acuzatia respectiva: "A trebuit sa mananc si eu o paine!".
Total gresit. Voiculescu nu a mancat o paine, ci a ciugulit din mana Securitatii felii de cozonac cu nuca si stafide de import, dar si resturile de caviar stranse de pe mesele generalilor ce coordonau firma
de comert exterior CRESCENT.
Se zice ca la curve dai banii inainte si apoi primesti un serviciu vechi de cand lumea, in functie de paralele platite. In politica, alega­torii ofera votul inainte si apoi asteapta perfectarea unei promisiuni care, de regula, nu se implineste niciodata. Cu Felix si partidul televizor lucrurile stau si mai rau. Deoarece marioneta Voiculescu & PC este manipulata de papusarul Secu, propasirea liderilor conservatori in Parlamentul Romaniei va accentua coruptia atat de draga celor care pun in practica dictoanele "incurca-i drace" si "dezbina si stapaneste".
Ziarul ZIUA s-a saturat de astfel de "curve politice" cu fisa medicala plina ochi de boli
penale si care au tupeul sa se strecoare in Parlamentul Romaniei. Nu mai vrem sa vedem "prostituatele Securitatii" infiltrate in politica. Ne-am saturat de imoralii parlamentari gen Voicu­lescu, care ne dau lectii de bun simt. Nu mai vrem sa-i ignoram pe membrii "partidului televizor". Voiculescu este extrem de periculos pentru tara. Fiind patronul unui trust media, Intact si antenele lui, Felix isi pune angajatii de top, platiti regeste, cu mult peste salariile decente ale celorlalti salariati, sa joace si sa cante pe muzica agreata de Secu, improscandu-i cu noroi pe toti cei care nu sunt pro Voiculescu.
Sa fiu cat se poate de clar: ca toti romanii, sunt constient de menirea Serviciilor Secrete si de importanta lor atat pe timp de pace, cat si in vreme de razboi. Inteleg rolul acestor agentii si imi doresc, dintr-un pamantean orgoliu nationa­list, ca SRI sau SIE sa ajunga organis­me de temut in lumea lor, si de care sa se tina seama in prezent si viitor. Insa refuz sa protejez si sa platesc regeste generali in exercitiu sau la pensie, care se implica in politica tarii. Jobul celor activi este de a proteja Romania de eventualele atacuri externe, nu de a tine in viata
"pesti" sau "curve politice" si informa­tori dovediti ca Voiculescu.
Prin acest editorial declar razboi jurnalistic infiltratiilor Securitatii in politica Republicii.
Suntem constienti ca va fi un razboi jurnalistic de durata. Suntem realisti. Dar avem o speranta: ca alegatorul - care este mai destept decat crede Voiculescu & Secu - va arunca in haznaua politicii roma­nesti astfel de indivizi ce ne otravesc viata si ne desconsidera, razand de noi, nu in barba, ci in vazul lumii.
Astazi va oferim spre lectura modul in care informatorul Securitatii Dan Voiculescu a avut tupeul sa dea lectii de morala profesorilor din Romania, dupa ce el s-a manjit cu o diploma de doctor obtinuta cu 240 de dolari
de la o pseudouni­versitate, o institutie declarata ile­gala in SUA.
De astazi demaram o campanie de presa in care vom arata ilegalitatile comise de Dan Voiculescu si angajatii sai din partid, precum si de oamenii sai plantati in diferite functii inalte in Guvernul Tariceanu sau in administratiile locale.